Teksaurus 2.0
Algusesse
(current)
Abi
EKRK
Hüperonüümid:
aine
2(n)
, ingredient
1(n)
, koostisaine
1(n)
, koostisosa
2(n)
maitseaine
1(n)
toitude ja jookide maitse ning lõhna mõjustamiseks vähesel hulgal kasutatav aine või maitsetaim
maitseaine
1(n)
Pastinaaki kasutatakse maitseainena suppides
Hüponüümid
21
Hüponüümid:
pärmiekstrakt
1(n)
vanilliekstrakt
2(n)
matcha
1(n)
, rohelise tee pulber
1(n)
adžika
1(n)
tšatni
1(n)
ketšup
1(n)
vanilliin
1(n)
vanillikaun
1(n)
, vanillikupar
1(n)
hiina kaneel
1(n)
, kassia
1(n)
sinep
2(n)
kardemoniseemned
1(n)
austrikaste
1(n)
roosivesi
1(n)
sojakaste
1(n)
vanilje
1(n)
, vanill
1(n)
äädikas
1(n)
vürts
1(n)
söögisool
1(n)
, sool
2(n)
suhkur
1(n)
tšilli
2(n)
, tšillipulber
1(n)
essents
3(n)
, toiduessents
1(n)
Teised suhted
8/6
also
maitsestatud
1(a)
mero_substance
maitserohi
1(n)
, maitsetaim
1(n)
domain_topic
gastronoomia
1(n)
holonym
ürdivõi
1(n)
maitsesool
1(n)
meronym
karripasta
1(n)
sellerileht
1(n)
holo_substance
maitsekohv
1(n)